01
Uzman sektör temsilcileri ve akademisyen kadromuz ile
Rekabet avantajı
elde etmek isteyen işletmelere profesyonel olarak sunduğumuz hizmetler
02
Bir internet sitesi, statik bir site değilse, arka planda çalışan çeşitli dillerde yazılmış kodlardan oluşur. Bu kodların oluşturduğu sisteme web yazılım denir. Her türlü ihtiyaç izin web yazılım geliştirilebilir. İçerik yönetim sistemi (CMS), CRM yazılımı, otomasyon veya dinamik web sitesi bunlardan birkaçıdır. Web yazılımı için genelde PHP, .net, Python gibi yazılım dilleri kullanılır ve bu web siteleri bu diller ile geliştirilirler.Web yazılımı, internet altyapısı ile çalışması gereken her türlü iş için geliştirilebilir. Örneğin birden fazla mağazası olan bir firma web yazılım ile otomasyon sistemi kurabilir. Yine, bir firma internet sitesini web yazılım ile hazırlatabilir. Müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) yazılımı ile istek, şikayet gibi son kullanıcıdan gelen talepler değerlendirilebilir. Veya sadece intraneti kapsayan, firma içerisinde yönetim için kullanılacak bir sistem bile yazılabilir. Bu kapsamda düşündüğümüzde, sadece bir internet sitesi için değil birçok ihtiyaç için web yazılım ile internet tabanlı sistem kurulabilmektedir.
03
Bir web sitesinin tarayıcıdan ulaşılabilir olması için domain ve hosting’e ihtiyacı vardır. Bu hizmetler büyük oranda aracı firmalardan alınır ve web siteleri bunlarla aktif hale gelir. Ama firma bünyesinde kullanılacak bir server ile de web yazılımı yazdırılıp kullanılabilir. Fakat burada bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Bu server’ın her an çalışıyor vaziyette olması gerekir. Ayrıca, IP adresi ile ulaşılacağından firmaya ait bir sabit IP bulunmalı ve bu IP adresi için güvenlik önlemleri alınmalıdır. Asıl soruya gelecek olursak evet, web sitesi olmadan web yazılım kullanılabilir. Fakat bu yazılımlar daha çok firma bünyesinde kullanılır ve dışarıya açık değildir.Bir web yazılımının birçok kullanım alanı vardır. Web yazılımı sadece internet sitesi kurmak için kullanılmaz. Kurum içerisinde kullanılacak bir otomasyon, finans işlemlerinin kontrol edileceği bir muhasebe yazılımı, müşteri ilişkilerini yönetmek için CRM yazılımı, insan kaynakları alanında kullanılmak üzere bir web yazılımı, bir internet sitesi, uzaktan eğitim altyapısı, e-ticaret sitesi gibi birçok farklı ihtiyaca yönelik yazılımları örnek olarak gösterebiliriz. Dolayısıyla, web yazılımı sadece kurumsal bir site altyapısı olarak düşünmemek gerekir.
Ürün satışlarınızı internet üzerinden yapabileceğiniz yazılımlardır. Bu yazılımlar ile internet sitenizde ürün ekleme, ürün takibi, müşteri takibi, n11-hepsiburada-gittigidiyor-trendyol gibi pazar yerlerine ürün gönderme gibi işlemleri yapabileceğiniz özel yazılımlardır.
Şirketinize özel hazırlanan veya paket yazılımlar sayesinde fatura takibi, online ödeme alma (kredi kartı ile), fatura düzenleme, stok-cari takibi, raporlama gibi işlemleri internet üzerinden veya yerel ağ üzerinden kullanabilirsiniz.
Kişisel veya kurumsal eğitimlerinizi canlı video veya video setleri olarak düzenlediğiniz eğitimleri öğrencilerinize portal olarak sunan ve bu eğitimlerin raporlanması, sınav-ödev kontrollerinin yapılması gibi işlevleri barındıran yazılımlardır.
Müşteri ilişkilerini yönetmenizi sağlayacak olan CRM yazılımları ile proje yönetimi, satış pazarlama faaliyetleri, proje ekipleri online takip edebilme, stok, üretim kontrol gibi anlık verilerin ulaşılmasını sağlayan yazılımlardır. CRM yazılımları ile işletmenizde veya kişisel işlerinizdeki karışıklıklar en az indirgenmiş olmaktadır.
Personel bilgileri, bordro oluşturma, saklama ve paylaşma gibi işlemler ile çalışan performans takibi, vardiya takibi gibi işlemleri de gerçekleştirebilirsiniz. Bir ik yazılımında olması gereken tüm özellikleri web versiyonunda bulabilirsiniz.
Firmanızda kullanabileceğiniz hesaplama araçları, online izleme araçları, makine yönetim kontrol uygulamaları gibi bir çok sizin ihtiyacınız olan yazılımsal ihtiyaçları size özel olarak hazırlanır ve geliştirilir.